Moderater, hyresgästernas fiende nummer ett.

M vill se stopp eller kraftig minskning i det investeringsstöd till byggande av hyresrätter som redan klubbats i regeringens budget för 2016. M kräver också att det så kallade detaljplanekravet på sikt avskaffas liksom andra regelförenklingar, som minskar möjligheten till avslag och överklagan mot byggplaner från kommuner respektive boende. di.se

Helt och hållet i knäna på hyresvärdarna att kunna höja hyran efter deras egen plånbok och man tror att hyran kommer att regleras efter efterfrågan.. Jävla idioter.

Liberalernas Björklund.. han vill se en mer liberal bostadsmarknad där hyresprissättningen släpps fri på marknaden. ”Det måste löna sig att bygga”, argumenterar han. Så det har varit en förlustaffär hittills och jag som trott det funnits en hel del stormrika ”husmoguler” i detta land, jösses.

Så hyresgäster som inte vill se skenande hyror rösta inte på Alliansen, deras skitprat om ökat byggande är bara nys. Det enda som ökar är priserna och byggandet på attraktiva platser. Om de satans hyresvärdarna inte vill bygga så låt allmännyttan bygga och lämna de giriga ute i  sitt träsk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s