Sverige som världens socialbyrå

är närmare den sanningen. Nu vill regeringen betala för ensamkommande barns utveckling i Marocko t.ex.. Först exporterar man sina barn till Sverige, sedan vägrar man ta emot dem i Marocko när de skall sändas tillbaka. Ut kommer man men inte tillbaka..

Då träder de svenska politikernas social engagemang och ansvar in, vi betalar, samtidigt som det i landet Sverige finns inte minst inom sjuk- och äldrevården många människor som behöver social hjälp liksom hjälp till flera andra grupper.. Även om det inte rör sig om miljarder så ger det en signal till omvärlden

Men nu skall alltså regeringen sätta sig ner med marockanska representanter och se hur generösa man kan vara för att dessa barn skall få en bättre tillvaro i Marocko.. Sedan är det bara för Marocko att sända in en ny bunt och vägra ta emot dem så upprepas proceduren.

Undrar när andra länder ser hur man kan få pengar från världens socialbyrå hur de kommer de att reagerar!!! Kommer man att vägra ta emot sina egna om inte Sverige betalar deras uppehälle tillbaka i hemlandet? Ta er till Sverige så kommer ni tillbaka försörjda, då kan vi köpa vapen för de pengarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s