Cirkus Assange.

Nu kan vi läsa om ett nytt utspel från Assange inifrån ambassaden.

I ett uttalande postat av Wikileaks på Twitter säger Assange att han går med på att låta sig gripas av brittisk polis om FN-panelen UNWGAD i morgon meddelar att han har förlorat sitt mål mot Storbritannien och Sverige.

”Jag ska gå ut från ambassaden vid lunchtid på fredag och acceptera att gripas av brittisk polis eftersom det då inte är meningsfullt att fortsätta med vidare överklaganden”, säger han.. UNWGAD, FN:s oberoende arbetsgrupp för godtyckliga frihetsberövanden.

Fan tro’t, kommer att tro på det då jag ser det. Otroligt att han låtit det gå så länge och att fegt inte bemöta anklagelserna om våldtäkt i rätten. Ursäkten har varit att Sverige skulle utlämna honom till USA.. Att han ens skulle bli fälld är tveksamt då det i dessa fall är svårt att bevisa. Då är möjligheten att han blir utlämnad till USA ännu mindre.. Men man kan undra om han ändå är skyldig när han bär sig så jävla korkat åt och gömmer sig i en ambassad.

Assange flydde till Ecuadors ambassad i London 2012. Han är misstänkt för våldtäkt vid en resa i Sverige 2010. Och där har han fått stöd av lika korkade politiker från Ecuador.

Men nu har han chansen att göra rätt för sig och om han kommer till Sverige blir det troligtvis en rättegång. Men polis i England, se upp för fula tricks.

Men enligt förhandsrapporter skall denna utredning gå Assanges väg.

Yttrandet från FN-gruppen UNWGAD, som menar att Sverige borde släppa fallet Assange och upphöra med att beröva honom sin frihet, saknar betydelse. Det skriver svenska Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Riktigt, be dem dra åt helvete.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s