Norbergs kommun, hit men inte längre.

Norbergs kommun tänker inte ta emot fler flyktingar, varken ensamkommande eller andra. Något som kan komma att bli en rättssak.. Naturligtvis, det gillar inte de ”goda”.

Efter att ha tagit emot många asylsökande valde Norbergs kommun att ta en paus i mottagandet och att inte ta emot fler ensamkommande flyktingbarn. Det borde fler kommuner göra för att visa riksdagspolitikerna att nu är det nog.

Nu ser vi problemet med att inte ha en ordnat system för invandringen från början. Nu får man både från rikshåll och kommunalt håll slå till bromsarna och då blir det bara jävligare.. Det finns ändå fler partier som inte tycker det räcker utan låt dem välla in, det är ju det goda som går före det som fungerar för en kommun. Bland annat är det satans Centerpartiet som vill ha fri invandring.. Nu vill man från regeringen skicka tillbaka runt 80 000 och hur skall det gå till? Nu får man betala Marocko för att de skall ta tillbaka sina egna barn som kommit hit.. Sverige som världens socialbyrå har fått ett tydligt ansikte. Skall man betala för de 80 000 också? När man ser att det går att pressa Sverige på pengar. Kom hit så blir du försörjd i hemlandet sedan med svenska skattepengar…

Annonser

One thought on “Norbergs kommun, hit men inte längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s