Lisa Holm

får äntligen lite ro nu när Hovrätten gick på Tingsrättens linje och dömde Nerijus Bilevicius til livstid. Vad det innebär får vi väl se, men nog borde det innebära 18 år.

Den enda chans han har nu är HD och det är inte säkert att de ens tar upp det hela. Då skall mer bevis framkommit till hans fördel och då är det inte som advokaten försökte med att polisen skulle planterat bevis utan verkliga bevis.

Rätten avslog begäran om sinnesundersökning, men nog är det ändå något fel i huvudet när man kan ge sig till och mörda en ung flicka. Och sedan sitta och blåljuga i rätten inför hennes föräldrar.. Fan ta hans fru också samt att hans yngre bror som naturligtvis vet något.

Men så långt är det nu lugnt han har fått det han förtjänat och bra gjort att arbeta fram bevisningen.. Nu skall en familj försöka få ro och det kommer man troligen aldrig helt att få. Svar på ”varför” kommer man troligen inte att få från kräket.

Den dömdes advokat får av Hovrätten minskad ersättning med runt 150 000 kronor vilket bevisar att hon valt fel klientel. Hon skulle satsat på konkurser stora sådana som SAAB då rullar hundratals miljoner ut till advokaterna och rätten i detta fall Tingsrätten i Vänersborg bara gapar och sväljer och delar ut skattepengar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s