Moderaterna om försörjningsstöd.

Det börjar bli tröttsamt att referera ut åtgärder mot flyktingar som kommer från de ”goda” partierna som blir legitimt när det kommer därifrån.

Vet i tusan hur många gånger jag påpekat att vad hade hänt om många av dessa förslag framlagts av SD och när det gjordes vilka ylade mest då? En statsminister kallade dem för facister.. Får se om följande förslag framkallar samma ordval.

Kommuner bör få rätt att neka försörjningsstöd till människor som fått avslag på sin asylansökan. Förslaget kommer från moderaterna, och målet är att få fler att lämna Sverige.

Hur skall det gå till i praktiken? Skall man låta folk svälta? Träder inte en annan lag in då? Det kan bara kombineras med en snabb hantering av folk som fått avslag vilket betyder snabbt agerande från myndigheter.

En uppsjö med förslag som skulle kallats för främlingsfientliga om de kommit från SD. Men är man en gång upptagen i det politiska finrummet då klias det ryggar utav bara fan..

Nu står SD utanför och flera vill även kasta ut Vänsterpartiet där, vilket skulle betyda att två partier visserligen på kollisionskurs sinsemellan men ändå, två partier som kan ses som alternativ till de partier som etablissemanget har utsett åt oss.. Vilket kan ge lite röster.. Som om det vill sig, två som kan få nästan en tredjedel av rösterna.. Då vill det till att de goda ser till att det blir samarbete, även om de två partierna ute i kylan inte har något gemensamt. Fälla förslag kan man göra på olika grunder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s