Utvisa utländska tjuvar.

Nu är det väl ändå dags för Löfven att kalla Moderaterna för fascister som han gjort med SD!!!  Moderaterna vill att det ska vara möjligt att utvisa utländska medborgare som begår grov stöld. Det förslaget läggs fram vid en pressträff i dag.. Detta förslag vänder sig förmodar jag till alla utländska medborgare men onekligen slår det också mot asylinvandrare.

Innan kom förslaget att kommunerna inte skall behöva försörja flyktingar som fått asylavslag och det tillsammans med en räcka andra förslag. Om jag inte har fel så är detta i linje med SD politik och de har ju fått ett helt batteri av tillmälen från de andra partierna för dessa typer av förslag..

Är det inte dags att kalla Moderaternas utspel vid sitt rätta namn som man gör när SD gör dessa utspel? Inte för att jag tycker förslagen är fel men förstår inte varför det är rumsrent när ett parti lägger fram det men inte ett annat. Det som händer är ju att Moderaterna får tillbaka SD väljare som gick över för att SD hade bättre deras syn på invandring, ett parti som alltså blivit kallade fascister, rasister, främlingsfientliga varav nu en del återvänder till M.. Vad gör det då M till?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s