Polisen sämre på att lösa brott.

Rikspolischefen Dan Eliasson varnar för att polisen i år inte kommer att hinna lösa brott i samma utsträckning som tidigare.

Han pekar ut trafikbrott och narkotikabrott som exempel..  Jag vet inte men det känns åter som polisen åter mörkar.. Dessa brott har väl alltid varit många och trafikbrott? Vad räknar man in dit? De kan väl knappast vara högprioriterade hos polisen.. Låt utbildade tjänstemän som inte är poliser ta hand om de enklare brotten i trafiken.

Polisen säger ju att mindre än 1% av brotten är relaterade till invandringen och det uttalandet fick mig att definitivt inte lita på polisens statistik, om det ens finns någon riktig statistik. Jag tror det skiljer sig här mellan den styrda polisledningen som måste rapportera ”god” statistik och dem som är ute på fältet.. Undrar om det finns en polis som kan skriva under på att mindre än 1% av brotten skulle vara relaterat till invandringen.

Det är därför man från polisen naturligtvis inte peka ut något annat än t.ex. narkotikabrott och otroligt löjligt trafikbrott.. Förtroende för topparna i denna kår sjunker flera grader till.. Undrar vad G W Persson säger om denna ursäkt från Rikspolischefen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s