Arrestera inte FIFA representanter.

FIFA kandidaten schejk Salman bin Ebrahim al-Khalifa hoppas att polisen i Schweiz inte utnyttjar valet i FIFA i landet till att arrestera tillresande representanter.. Visar väl att det fortfarande existerar skit i den organisationen
-Vi vill inte ha ett PR-stunt säger shejken…. Vi? Vilka vi? FIFA? Det är inte frågan om vad FIFA vill utan vad lagen säger. Inte har väl FIFA representanter frikort från misstanke om brott i Schweiz? Och att kalla det för PR-stunt visar väl vad shejken står.

Ursäkten som schejken kommer med är att de borde arrestera i hemlandet.. Jo jag tackar, vissa länder med hög korruptionsfaktor skulle arrestera dem?? Medan de är i Schweiz skulle de ha frikort alltså.. Korkat uttalande.

Vidare fortsätter snillet: ”-Jag tycker inte det är ”rättfärdigt” att utnyttja sig av en valdag för att arrestera tillresande representanter…”

Och nu kommer det fantastiska uttalandet:

”Det vill sända fel signaler till medlemsländerna” enligt mannen som leder det asiatiska fotbollsförbundet och som kan bli den som övertar posten efter Sepp Blatter, skrämmande.. Men sämre kan väl knappast skitorganisationen FIFA bli, så låt dem leva i den korrupta världen.. Med de korrupta ländernas goda minne. Och fel signaler? Att man blir straffad för brott?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s