Försent skall syndaren vakna!

IF Metalls ordförande Ferbe, som också sitter i socialdemokraternas partistyrelse är självkritisk till att så många LO-medlemmar sympatiserar med sverigedemokraterna. Hans parti borde ha förstått deras oro mycket tidigare….  Frågan är om det hade hjälpt, ni hade ändå inte försökt att komma med förslag som minskade invandringen utan bara försökt förklara hur fel de har som röstat på SD. Att ni tagit deras oro på allvar tror jag inte ett ögonblick på.

– Jag tycker att vi alla har hukat inför frågor som människor reser ganska länge. Risken för att människor som befinner sig i arbetslöshet känner sig hotade av nyanlända är uppenbar, säger han…. Även där hade ni inte försökt förstå oron utan försökt med er FAKTA  som inte alls stillar folks oro.. Men det finns nu signaler förutom från snillen i MP då som börjar förstå att det finns en gräns.

När man från de arbetslösas håll och andra utsatta grupper som är fast inneboende ser denna enorma energi som läggs på nyanlända så frågar man sig ”är inte vi värda energi”?

Nu skall en manifestation äga rum av ” Refugees welcome ” som bara är en i ledet av den kraft man lägger på nyanlända trots det finns många minst lika mycket utsatta redan i samhället.. Men dessa har sin ”godhet” riktad åt et håll i sina skygglappar.. Inte undra på att folk reagerar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s