Clinton och Trump som väntat.

Ajaj de amerikanska väljarna lyssnade inte svensk medias negativ kackel om Trump utan gav honom ”go”..

Nu är det frågan om vad partiet kommer att göra åt Trump, kanske som man gör med SD i Sverige från de andra partierna, bojkotta… Men det kan bli otroligt kontraproduktivt och spä på det politikerförakt som tydligen även finns i USA.

Cruz vann i Texas och det var väl väntat, annars hade han fått kasta in handduken. Övriga Rubio(rep) Sanders(dem) har fått en brantare uppförsbacke mot sitt mål och oddsen för dem för vinst lär väl vara skyhöga. Dryga 1200 delegater behövs för seger och det ser följande ut.

Hillary Clinton och Donald Trump skärpte sitt grepp om demokratiska och republikanska president nomineringar Clinton har väl ett starkare grepp om sin sida än Trump..  Nu borde väl O´Malley ge upp och inte slösa mer pengar. Dryga 2300 delegater behövs här..

Ted Cruz den superkonservative religiöse fick Super Tuesday största priset Texas och  Oklahoma .. Marco Rubio fick den första segern i 2016 kampanj. Rubio låter mer desperat i sina tal..  Sanders tog några skalper också, Colorado, Oklahoma, Minnesota och hans hemstat Vermont… Clinton tog resten.. Ingen har väl ännu sagt att man lägger av utan  tvärtom sagt att man är med till slutet.. Undrar jag om man inte på vissa håll inser faktum snart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s