Faller på eget invandrargrepp.

Sverige har haft höga brösttoner vad gäller sin enorma  godhet till asylinvandring och tillika flyktingpolitik, nu får man ta ansvar för det öppna hjärtats politik..

Vi kunde  göra att landsting får svårt att hålla fullgod sjukvård samtidigt som man skall vård resurskrävande invandrare som tar större resurser i anspråk än den ordinarie sjukvården och fler landsting vill ha mer pengar..

Sedan när det goda Sverige vaknat upp och insett att kanske SD politiken i vissa delar  gällande invandring  inte var så dum ändå.. Sverige har krävt möjlighet att omfördela flyktingar i landet till andra EU-länder. Men det har tydligen skitit sig..

Ekot uppger att EU säger nej till Sverige angående skicka flyktingar till andra länder och vi får ta hand om vår egentillverkade röra.. Det var väl det vi visste förutom riksdagspolitikerna då.. De tvingade istället kommuner att ta emot nu sitter kommunerna med facit på hand och t.ex. vården blir lidande bland andra ting.. Bara fastighetsägare och några mer som satsat på flyktingvågen gnuggar plånboken…

Nu vill främst Liberalerna och Centern införa lönedämpande fattiglöner för vissa arbeten under glada tillrop om ett utanförskap om så inte sker och bidragsberoende.. Som om man inte skulle bli bidragsberoende på fattiglön.. Det är väl för fan upp till marknaden att sätta lönen inte satans politiker.

One thought on “Faller på eget invandrargrepp.

 1. Dax för några rader igen..
  Framtiden blir… spännande..
  Snart kan inte kvinnor röra sig frott på gatan.
  Vi har hyvlat och hyvlat på kostnader till det snart börjar bli typ ”Pärssons Tunna skivor” (ett smörgåspåläggsmärke som är så tunt skuret att det inte smakar nånting).
  Nu kan man snart inte kapa mera, även De Goda börjar så småningom få upp ögonen att inflödet Det KOSTAR! Och det gör det mycket!
  Som jag brukar hävda ju närmare vanliga svenssons konsekvenserna av inflödet kommer – ju mindre gillar man det..
  (s) börjar anamma sd-politik, bara c och mp vidhåller sina fria öppna gränser..åsså dom inom V förstås, men de är hopplösa ”fall”.
  70-140K nyanlända under året, vad sägs? Var inhysa? Var vårda? Var gå i skola?
  Nya hårresande siffror på hur lång tid det tar innan ”nyanländer” kommer i arbete (det där med ”arbete en timme i veckan” = i arbete).
  Allt fler oanställningsbara ska försörjas för allt längre tid av allt färre, blir det något över för att ”rädda pensionerna”?..
  När kommer den totala omsvängningen?
  När inser de många idag totalt faktatresistenta läget och vad det kommer att resultera i om 10-20-30 år?
  Debattörer (invandrar-) i kvällsbladen pushar ju idag stenhårt för skilda badtider, skilda skolor, nicab/burka på stan och separat lagstiftning.. Vad kommer att hända? Och hur lång tid kommer det att ta? Svensk lag för alla – eller sharia?
  Valet måste snart göras!
  Eller hur Löfvén?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s