Nytt bombdåd.

Nytt bombdåd denna gång i Belgien.. Gör nu inte som Frankrike Belgien och be Sverige om någon hjälp. Då kanske ni kan få ett Hercules plan några timmar, så går det till när vi har en vänsterorienterad utrikesminister.. Man har väl offrat sig och sänt ammunition till Frankrike också..

Svenska politiker går naturligtvis ut med kända klyschor om händelsen och vad skall de väl göra.. Man måste ju på något sätt när de inte kan/vill hjälpa till särskilt mycket militärt/materiellt ändå framstå som ansvariga och med i gänget.. Där Danmark skickar fullgod hjälp praktiskt gör Sverige inte mycket annat än ord.. Som utrikesministerns intelligenta inslag.. ”Utrikesminister Margot Wallström (S) kommenterar händelserna på twitter. ”Shocked by attacks in Brussels. We can not accept terrorism in our open societies…” Nej men, det visste vi inte…

Just nu är det kaos om vad som hänt i Bryssel.. Det kommer väl att klarna vartefter, men detta visar att det i princip är omöjligt att stoppa, förhindra delvis ja, men stoppa nej.. Undrar hur många som kommit in med flyktingvågen!! Man ropade arabiska slagord och sköt med automatgevär påstås det.. Bara att kunna ta sig fram med automatvapen till flygplatsen i ett Bryssel som är på högsta ”alert-nivå” måste väl ses som ett misslyckande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s