Vore inte rättvist sa finansministern

om att lägga kostnader för invandringen på skattesedeln, därför lånar man till det.. Hon tycker då tydligen det är rättvist att våra barn/barnbarn via skattesedeln får betala av dessa gigantiska lån i framtiden.. Av gammal klassisk vänstertradition.. Om Alliansen skulle skött det hela snyggare? Mycket tveksamt.. Då hade vi fått sämre a-kassa, sjukförsäkring och fattiglöner t.ex…

Har för mig jag läst att summa för den senaste tidens flyktingvåg är uppe i ca 70 miljarder. I så falla är det fan inte klokt.. De politiker som påstår att det inte drabbar folk far med ren lögn.

Visst har denna pengakarusell gjort att fler fått arbete och människor tjänat på det, Bert Karlsson t.ex. och flera andra som står med tomma kontors och industrilokaler som regeringen givit klartecken att hysa in folk i.. Men för de som finns i samhälle och är i behov av dess hjälp, är det nog inte många som jublar.. Inte 70 miljarders-jubel i alla fall.

Kommunerna får lite bidragspengar från regeringen nu efter hur många asylsökande man tagit emot.. Har inget hört om att dessa pengar skall gynna de som har det svårt i samhället och som inte är asylsökande.. Det är väl tidens tand, allt krut på asylsökande de andra behövande får gå på stället marsch.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s