MP i ett nötskal.

Även om delar av MP kritiserar sådant beteende visar det med all tydlighet vilka åsikter som finns i detta parti.. Det börjar bli lite för mycket skit i det partiet nu.. Långt från vindkraftverk… – MP drar till sig människor som har tveksamma bevekelsegrunder skrivs det och det är en tydlig sanning..

TV4 Nyheterna intervjuade Yasri Khan (MP), kandidat till partistyrelsen och ordförande för Svenska muslimer för fred och rättvisa, med anledning av Mehmet Kaplans avgång.

I samband med intervjun vägrade Khan ta den kvinnliga reportern i hand.

Det är för intimt, tycker han.

Vilket jävla stolpskott.. – Det är ett personligt val, säger Yasri Khan till Sveriges Radio. Då tycker jag att nästa personliga val skall bli att lämna svensk politisk verksamhet där man i alla fall har den respekten att man tar i hand som i övriga samhället.. Kan tänka mig att snillet tar en man i hand, är inte det intimt då, som sagt vilket stolpskott… Svenska muslimer för fred och rättvisa kallar man sig, men vilkens rättvisa är inte specificerad.. Och man håvar in 7,5 miljoner från den godtrogna staten som inget fattar…

När jag tänker efter så kom jag tänka på fler stolpskott på samma vänstersida och inom samma parti, Åsa Romson, Gustav Fridolin som vägrade ta Åkesson i hand efter debatt, det är arrogant och oproffsigt och Lars Ohly som inte tog samma person i hand och inte ens ville sminkas i samma rum.. Det är så jävla korkat att man kollar om huvudet sitter kvar där det gör på andra människor.. En urbota dum protest som bara gör många förbannade och bara gynnar de redan trogna sörjande…

Yasri Khan drar nu tillbaka sin kandidatur till partistyrelsen och lämnar sina politiska uppdrag för partiet.  – Jag vill fokusera på annat, säger han… Och det vi tydligt var denna fokus ligger, inte har kvinnor där att göra annat än som slavar åt honom..

Annonser

One thought on “MP i ett nötskal.

  1. Visst kan politik vara kul ibland.
    Som nu t ex?
    Skadeglädje säjs ju vara den enda sanna glädjen, men viss måtta på glädjen måste det väl vara, även om (mp) själva fullt medvetet krattat gången för dessa vandrande katastrofer ?
    Kan det vara så att islamsisterna hade som plan att ”ta över ” mp? Där hittar vi de flesta politiska naivisterna och även dilettanterna så man kanske såg (mp) som ett enkelt offer inför sin islamska Machtubernahme?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s