MP igen då..

Det allvarligaste är att MP:s grundläggande värderingar har kunnat ifrågasättas. Det har inte blivit tydligt för allmänheten vad Miljöpartiet står för, när vi egentligen har en oerhört tydlig ideologi, säger Fredrik Hanell, distriktsordförande för MP i Skåne, till TT.

Jodå MP det har blivit tydligt vilken ideologi ni har.. Innan vad det att ni var flummiga och det kunde väl smältas men nu har ni infiltrerats av de med helt annan agenda än vad svensk demokrati kan godta.

Att då stå och säga vad som skulle vara er egentliga ideologi räcker inte, ni måste väl för tusan se till det är så också..

Ni är de som främst  har kritiserat SD för olika odemokratiska saker och så visar det sig att ni själva rymmer en ulv i fårakläder i egna led, eller flera ulvar som det visats sig.. Undrar hur många fler det finns som inte kan acceptera det som gäller i Sverige..

Snart är det dags för snyftvalsen i media om hur utsatta muslimer är i svensk politik t.ex.. Och det kommer fullt med försvarstal om hur det är i deras liv och religion.. För efter kritik mot partiet kryper så småningom media till sitt MP..

Där det finns delar som har en infekterad medeltida trosgrund med vidriga antihumanistiska grunder som bygger på bestraffningar och hat mot oliktänkande… Men å andra sidan vilken religion gör inte det.. En del gömmer sig i MP..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s