Blaskornas nya hatobjekt!

Nu har de svenska blaskorna fått nytt hatobjekt och det är Österrikes blivande(?) president FPÖ:s kandidat ­Norbert ­Hofer..

Det kan få katastrofala följder ylar AB:s skribent och mörkret sänker sig över Österrike. Det är många nu dessa korrekta skall hålla sitt hatande öga på. Man har Trump i USA också katastrofalt och sedan länge SD i Sverige där man har hela artiklar om hur Sverige kommer att se ut efter deras styre. Schweiz och Danmark har väl också fått utstå blaskornas bannbullor..

Idealen i den mediala mångfaldsideologin styr tänkandet så hårt att det bara finns plats för en viss typ av ”kunskap” inom ramen för dess idévärld. Förenklat kan man
säga att ideologin konstruerat ett antingen- eller tänkande där utrymmet för ”positiva” aspekter av deras godkända politik är stort medan utrymmet för annan politik utanför deras sfär är mycket litet.

Kan man samtidigt på ett fint sätt anklaga de som röstar på den ”annorlunda” politiken anklaga dem för att vara outbildade, rasister så har man visat sin egen fantastiska godhet och enorma utbildning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s