NATO samarbete.

Det är bra men gnället kommer från väntat håll.

– Jag tycker det är djupt olyckligt. Vi bidrar aktivt till en övnings- och rustningsspiral i vårt närområde. Det vet vi av erfarenhet att det får motsvarande signaler från andra hållet. Så risken för incidenter och olyckor ökar hela tiden, säger Stig Henriksson.

Och vilket parti kan han tänkas komma då? Ni som gissar på V har helt rätt.. Man tycker inte där som ryska lakejer att man skall förarga dem, då är det bättre att blotta strupen. Hur fan kan detta parti få ökat antal röster i mätningar. Och vilka har ökat rustningsspiralen i detta område kan man fråga representanten från V.

Annonser

One thought on “NATO samarbete.

  1. Ja, att Ryssland är mest aggressivt märks ju inte minst på att de placerat sitt land alldeles i närheten av 100 USA/NATO-baser.
    Att de har massor av baser i Mexico, Canada och raketbaser på Cuba. Att de ständigt övar militärt i närheten av USA:s andra stad i storleksordningen, tillika USA:S viktigaste import-exporthamn. Att de har hela 10% av USA:s militärutgifter. Att de envisas med att vara oroliga för invasioner västerifrån – Karl XII, Napoleon, första världskriget, ententens invasion efte ryska revolutionen, andra världskriget – trots att detta förstås var rena tillfälligheter. Att de startade krigen i Irak, Libyen etc som i sin tur gett oss Daesh och miljoner i flyktingströmmar…..

    OBS! Detta är inget som helst försvar för Putins auktoritära nationalistiska regim som förtrycker sina egna medborgare och nationella minoriteter och är aggressiva mot sina grannländer – men någon j-a rim och reson borde det kanske vara även i den kallakrigs-stämning som piskas upp för att piska in oss i NATO och dess strukturer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s