USA i ett nötskal.

När demokraterna skulle smutskasta Bernie Sanders tog de till storsläggan det värsta de visste.. Man skrev att han var ateist!!!

Vilka jävla kräk.. Är du inte religiös i det landet är du inte god nog att vara människa och de tror de har monopol på godheten.. Det finns antydningar om att poliser i vissa städer inte lägger manken till om offret är ateist, de förtjänar sitt öde. Ett bevis på den religiösa demokratin over there.

När den gamle Republikanske presidenten Bush den äldre fick frågan om ateister kan vara goda medborgare svarade den hycklande presidenten nej.

De är mer benägna att uppföra sig omoraliskt och tenderar att bli en fara för samhället sade idioten.
Mot denna bakgrund borde det inte varit en överraskning när företrädaren för ”American Atheist Press” Robert Sherman år 1988 frågade dåvarande presidentkandidaten George Bush om han erkände att amerikanska ateister är lika goda  medborgare och patrioter som de troende och Bush svarade att han inte ansåg att ateister borde betraktas som medborgare och inte heller att de borde betraktas som patrioter. Vilket jävla nöt..

Och på den vägen är det i det landet, är du religiös är du god, bara gå till kyrkan på söndagar och du är automatiskt god i det landet.

3,1 % av amerikanerna säger sig vara ateister, 4,0 % agnostiker, 8,8 % säger sig bara tycka att religion är oviktigt enligt en undersökning 2015. Men tydligen är det då ca 84%som tror på fantasierna om en gud. Man har anammat det där med evigt liv och är rädda för att brinna i helvetet. Så kan man också känna sig godare än icke religiösa. Kolla på de amerikanska presidentvalen, rena kyrkosamlingen. Konstigt att inte en präst blivit president.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s