Hädelse mot öl!

Forskning har många gånger varit till mänsklighetens hjälp men mellan varven dyker det upp forskning som man undrar om de forskarna har alla hästar hemma!

Vad säger ni om detta? Snart kan toalettbesöket lägga grunden för din nästa törstsläckare. Forskare i Belgien har nämligen konstruerat en maskin som kan återvinna ditt urin och göra öl av det, skriver Reuters???

De kallar det ”från avlopp till bryggeri”, enligt en av forskarna bakom projektet. Jag bara undrar vem fan skulle gå den reklamen?

Vet inte om detta är allvar eller ett stort skämt. ”På en festival i staden Gent testades maskinen och besökarna ombads att ”kissa för vetenskapen”. Tusen liter vatten kunde sedan utvinnas från deras urin, som ska användas för att brygga öl, enligt forskarna.”

Skall bli intressant och se vilket bryggeri som nappar och rent spontant så tar jag detta som en hädelse mot en dryck som fodrar respekt och inte förpassas till piss-regionerna. Skall det komma upp ”piss-barer” nu då? Kläm en piss och drick som öl, fan otroligt. Stod inget om besökarna i Gent provade eller hur det smakade, piss kanske?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s