Kravaller 2016.

Det finns väl snart inte en stad i detta land av någorlunda storlek där inte stenkastning eller bränder förekommer och det är väl inte så svårt att gissa vilket klientel det är. Och det hade väl varit konstigt om inte dessa kriminella även detta år skulle ut och förstöra för de flesta.

Har hört förstå-sig-påare babbla om social misär och visst finns det. Men än mer så är det kriminella jävlar eller början till kriminella som härjar. Många av dem som inte kan företa sig något konstruktivt själva utan skall ha allt serverat av samhället. Vilket också är många de rödaste recepten plus kultureliten, flera av de..

Nu var det kravaller i Trollhättan där ett 40-tal ligister for fram och facit av det blev …..       – Ingen person är frihetsberövad säger polisen. Alltså kan man ha ”kul” hur mycket man vill. Någon gång kanske någon blir tagen, men det ger inga större följder. Knepigt att inte föräldrar har bättre koll, men de kanske sympatiserar. Hårdare följder så kanske de börjar tänka.

Och kommer ett förslag i den riktningen så blir kultureliten samt vissa politiska rödmössor och en del Allianspartier så frustrerade.

Tänk om vi hade haft en frispråkig Trump här, undrar hur många röster han fått. Även om jag inte kan se honom som president så är det roligt när någon rör om i grytan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s