COOP irriterar åter.

Det satans företaget är nu på gång igen och leker miljömuppar och försöker moralisera över oss. Nu får vi pekpinne att inte äta visst kött, det är så illa för naturen. Sluta för tusan att sälja kött då om ni är så rädda så får ni se hur många kunder som blir kvar.

Jag kommer i alla tider att äta kött i samma utsträckning som nu d.v.s. någon form av kött i princip varje dag.. Föreslår att vi köttälskare bojkottar COOP med deras korkade agenda om kött. Sverige påverkar världen med 1,5 PROMILLE vad gäller utsläpp och då gnäller COOP. åt pipsvängen med det företaget.

Man skriver om COOP:  ”Återigen har Coop publicerat en reklamfilm som upprör branschen. Sist var det ekoeffekten och nu är det dags att säga adjö till kött. Det är bara det att Coop fortsätter att jämföra äpplen med päron.” Det är inte bara branschen som är irriterad utan många av oss som älskar kött, men det är väl en vanlig tendens när man skall leka aktiva miljömuppar.

Hycklande företag, COOP fördjupar sitt samarbete med Scan kring konsumentpackat kött.. – Vi vidareutvecklar vårt erbjudande för att vara bäst i branschen på konsumentpackat kött, säger chefen för färskvaror inom Coop Inköp och Kategori AB, Cikab.

Synd om den personal på det företaget som kämpar för sin köttavdelning att bli ifrågasatta på detta vis som i reklamen. Där den reklam-avdelningen tycks ha större käft än hjärna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s