Smuggeltrafik.

Lastat med över 600 000 cigarretter från Ukraina skulle planet med svärfar och svärson landa diskret på Bivaröds nedlagda flygplats nära Knislinge den 16 augusti. Men polisens insatsstyrka låg och väntade när smugglarnas gamla Antonov-plan gjorde sin inflygning. Man hade tydligen snokat reda på smuggelrutten.

Det är våra riksdagspolitiker som bäddar för detta, de höjer skatten i parti och minut på alkohol, tobak och bensin. Alkohol kan man ju i mängder föra med sig lagligt från Danmark och Tyskland, så ta båten dit ni som inte bor så långt ifrån eller ta en tur med kompisar så blir dessa politiker blåsta på den skatten.

Bensin som ett visst parti lovade att inte höja är nu höjd minst två gånger sedan de kom i regering och det blir nog mer så även med alkohol och tobak. Det är inte knark det gäller så jag kan inte bli alltför upprörd över att man smugglar cigarretter, man inbjuder till det mer och mer. Med högre priser här på alkohol o tobak är man villiga att ta större chanser då det medföljer högre förtjänst. Tyvärr är det ingen respekt för åldersgränser här men även det borde politiker hat tänkt på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s