Användning av skattemedel!

Det finns många i samhället som skor sig på skattemedel. De som har råd att skatteplanera till och över det tillåtna. De som låter sig väl bjudas av t.ex. kommunala skattekronor och när vi nu har en massiv kostnad för invandringen, så märks väl inte om några miljoner försvinner utanför det tänkta.

Skattepengar går rakt ned i fickorna på privata asylföretagare. Samtidigt används vinster från flyktingboenden till att täcka hål i andra verksamheter – som lekland och äventyrsgolf. Då kan vi i alla fall få lite glädje av de skattekronorna.

Det slås fast i en intern regeringskartläggning av asylmarknaden, som Aftonbladet tagit del av. Ja jösses, behövs det en utredning för att begripa detta? Har ni herr Karlsson och dylika i salig åminnelse?

– Varje skattekrona som inte används rätt är en stöld från svenska folket, säger civilminister Ardalan Shekarabi (S). Det skulle ni tänkt innan ni öppnade dörrarna för stor invandring, det var en stöld från många  som redan var utsatta i samhället..

Som när Reinfeldt och Borg skrotade vårt försvar så behöver man nu bygga upp det. Vad tror ni det kommer i spåren av den massiva invandringen? Då tänker jag på det ekonomiska, det sociala vågar man inte spekulera om. Och ändå vill sådana som Centern öppna dörrarna igen för ny våg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s