Fler i förvar.

Fler asylsökande, som fått avslag på sina ansökningar om uppehållstillstånd, ska kunna sättas i förvar. Det föreslår Moderaterna som i sin skuggbudget anslår 335 miljoner kronor till nya förvarsplatser de kommande fyra åren, skriver Svenska Dagbladet.

Kinberg-Batra vill inte veta av SD, men delar av samma sorts politik går bra, undrar om det finns mer korkade politiker i andra länder!!  De andra partierna i Alliansen har inga problem med samarbete med M, fast det på senare tid i C och L har börjats slängas ut tentakler åt S-hållet.

M försöker desperat locka tillbaka  f.d. moderater från SD med helt annan politik än företrädaren Reinfeldts ”Öppna hjärtan”. Dessutom skall man försök hjälpa upp ett av Reinfeldt och Borg mycket sargat försvar. Frågan är om det går att lita på M? Man har på deras regeringsår ödelagt mycket för vårt land.

Regerings-kåta måhända är C och L(FP), får de inte sitta i regering med M så är det väl tusan om man inte skall göra det med S. Då kan S+MP+V+L+C  få absolut majoritet och de som röstat få absolut NOLL KOLL på vilken politik som kommer att föras. Men det fodras då att MP klarar sig kvar och att man accepterar ingå en  regering med C.  Skall bli ett intressant valår 2018 och rörigt när vi skall sortera bland åtta stycken alternativ. Fast flera har vi väl uteslutit direkt. Gemensam valplattform säger Alliansen, men jag undrar det.

Så frågan är vilken roll SD och V kommer att spela efter nästa val då man kanske kan tänka sig ett rävspel för att utesluta dessa partier. KD och MP får kämpa för sina politiska liv, men ännu har de tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s