Svenska forskare mörklägger

sambanden mellan invandring och kriminalitet hävdar norsk lektor och författare Karl-Eirik Kval.

Men professor snickisnacki går i försvarsställning och menar att det inte alls är så men vägrar att ge ut relevant forskning i ämnet, bara det som passar hans enfaldiga syn kan tänkas..

Han menar att den norske skribentens slutsatser är 95 procent nonsens. Säkert att inte den svenske professorn har blandat om korten lite och han menar sina alster?

Hur kriminaliteten inte kan ha något med invandring att göra med all den tid invandring bringar med sig med fattigdom och dåliga villkor i uppväxten, där detta bevisligen leder till kriminalitet är milt sagt vanskligt att förstå. Men det är tydligen så Sarneckis  resonerar skriver den norske författaren.

Mycket av den fattigdom och det man kallar för dålig uppväxt är av vissa självvalt för att man skall ”legalisera” sin kriminella bana. Folk som växer upp i getton som lever i ett slags Kalifat där man inte tillåts lämna religionen eller traditionerna.

Att svenska forskare inte tar detta på allvar tvekar jag inte på och utelämnar fakta.

Tino Sanandaji  om professor Sarnecki: «Hädanefter ska alltså Jerzy Sarnecki inte tas seriöst. Hans «forskning» bygger på mörklagda data och går inte att kontrollera. Det är inte vetenskap.»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s