Grand hotell pudlar.

Nu har den goda vänsterpöbeln fått Grand hotell att fega ur.. Några företag kan inte se att det råder demokratisk ordning i Sverige utan måste pracka på alla sin krassa syn.

Hycklande anställda på hotellet skriver: ”I pressmeddelandet understryker de att de inte vill bedöma sina gäster eller deras åsikter. ”Samtidigt finns det en gräns”, hyckleri i kvadrat, man dömer ut minst 800 000 svenskar.

– Det här är ett enormt hyckleri av Grand Hotel som genom åren aldrig haft några problem att servera och inackordera allt från islamistiska diktaturer till blodbesudlade kommunister. Nu viker man ner sig inför de högljudda vänsterextremister som inte kan acceptera att vi har åsiktsfrihet i det här landet. Pinsamt, säger SD:s presschef Henrik Vinge i en kommentar.

Vare sig man röstar på SD eller inte så med normal logik (som inte belackarna besitter) så måste man se att så är fallet.. Hade detta kommit närmare valet hade det varit en utmärkt valmagnet åt partiet.

Metro Mode och Child 10 Award and Summitär några som inte fattar den demokratiska gången och inte ser verkligheten som den är utan hur det enligt deras åsikt bör vara. En författare har kallat det cyklop-demokrati. Det representerar dessa två företag väl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s