Vårt försvar.

”Den rödgröna regeringen måste ta sig ur FN-bubblan och inse att Sverige står inför ett nytt säkerhetsläge skriver Anna Dahlberg i Expressen.

Och visst, men om läget är så nytt vet i tusan förutom cyberkriget då.. Även den förra S-regeringen var inte så vänliga mot vårt försvar. Sedan kom den verkliga katastrofen när ”öppna våra hjärtan” katastrofen Reinfeldt och Borg fick gå lösa mot vårt försvar. Det var inte så långt ifrån ett totalt haveri av vårt försvar. Man kunde inte inom överskådlig tid då se något hot!!!!

Ett av vår tids värsta felkalkyler liksom att vi skulle öppna för ca 150 000 nyanlända. Båda dessa tilltag har kostat oss miljarder och åter miljarder och kommer så  att göra ett bra tag.

Nu är det  frustrerande att höra politiker prata om vårt försvar, någon som  tror vi åter kommer att få ett försvar värt namnet? Svenska folket enligt en SIFO mätning trodde inte vi hade något att försvara oss med. Fritt fram att komma och våldta och plundra!!

Nu kostar oss Moderaterna nedrustning massor av pengar när vi från en mycket låg nivå under många år skall  försöka få tillbaka folks  förtroende för vår försvarsförmåga. Kolla Finland ett mindre land med betydligt bättre försvar. Varför i tusan släppte man Moderater fria? Det fick vi även ångr gällande kostnader för invandring.

OCH SÅ LITAR FOLK MER PÅ MODERATER VAD GÄLLER SVERIGES EKONOMI, HÅRRESANDE. HAR MAN BYTT INRIKTNING SÅ?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s