Årets första partiledardebatt

i riksdagen gav inte mycket mer än prat.. Man pratade om den oro folk känner om samhällsbyggnad. ökade klyftor och lägre löner.
Nu är det slut på nedskärningar av totalförsvaret och den organiserade brottsligheten ska bekämpas, framhöll Löfven. Hur länge har detta lovats? Morden står som spön i backen för tillfället.

Terrorism och utanförskap nämndes och mycket annat man kunde komma på. Är det någon som tror att något eller några av dessa områden kommer markant att förändras till det bättre?

Blir det en alliansregering lär väl i  vanlig ordning de som är arbetslösa eller sjuka en längre tid i arbetslinjens välsignade namn  få det betydligt sämre, ty det är ju deras fel att de är arbetslösa eller sjuka.Och som man säger ”det måste löna sig att arbeta?? Hur många tjänar på att vara arbetslösa? Jag förlorade ca 40% per månad.. Centerpartiet vill ju åter införa Reinfeldtlinjen om att öppna våra hjärtan och släppa in massivt med nyanlända igen.

Nuvarande regering kämpar hårdnackat emot en NATO anslutning och ger vårt försvar lite fikapengar som gör vårt land vidöppet. Hysteriska miljömuppe-pålagor som kostar oss skattepengar. En bensinskatt som inte skulle röras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s