Liseberg och mångfalden.

ttela skriver:

”En fotograf tog med ungdomarna till baksidan av Liseberg, där de fotograferades i ljusblå Lisebergs-tröjor när de står i en cirkel och håller om varandra.
– Under tiden sa fotografen att han skulle retuschera in en attraktion bakom oss, och att han skulle fixa till ljuset så att det såg ut som sommar. Han verkade klar med vad han ville ha för typ av bild, säger deltagare.
Men när bilden väl dök upp på Lisebergs hemsida och sociala medier två veckor senare, upptäckte en kille och hans kompis att det inte bara var attraktionen och ljussättningen som förändrats.
– Min kompis var inte längre med på bilden. Hans ansikte hade klippts bort och ersatts med en kille med mörkt hår och skägg, säger han.
Ytterligare en kvinna som varit med på den ursprungliga fotograferingen hade ersatts av en kvinna med mörkare hår.”

Man baxnar. De korrekta från Liseberg säger att man vill belysa mångfalden i Göteborg. ”– Vi ville ha mer mångfald i bilden. Vi vill bättre spegla hur Göteborg ser ut i dag i vår personal och där är vi inte i mål än. Vi vill helt enkelt att fler ska söka sommarjobb hos oss och visa att vi är öppna för fler.”

Är det de som härjar i Nordstan man vill ha in då? Fy fan för dessa människor, men SD borde vara nöjda då sådana här korkade tilltag bara kan gynna ett parti. Åt helvete med Liseberg, i alla fall bitar av organisationen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s