Vårt bilfientliga land.

Man höjde bensinskatten som man inte skulle höja innan valet. Nu kommer nästa dråpslag mot oss bilister när hysteriska miljömuppar höjer bilskatten, grön skatteväxling bevars.. Så tackar man den industri som starkt har bidragit till landets välmående.

Man skall väl inte anklaga denna regering allena för det finns gott om liknande miljömuppar bland Alliansen också och bland de värsta är väl Centern. Med den föreslagna skattehöjningen som denna regering vill ha även om de kallar den för grön så kommer det att kosta många multum.

I detta land skall du inte  få avgöra vilken bil du vill köra eller har råd med utan det skall styras utifrån en agenda styrda av miljö-hysteriker. Ser man till hur mycket Sverige bidrar till koldioxid så är mupparnas hysteri ännu mer obegriplig. Sverige släpper ut ca 1,6 PROMILLE av världens utsläpp. Mupparna agerar som om vi släpper ut 50%. De kah agera så här för svenskarna är ett av världens mesigaste miljöuppskrämda folk. Nämna bara ”för miljöns bästa” och de tror på vad som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s