En slående bild.

Man blir så jävla frustrerad, varenda svensk politiker, polis, socialbyrå vet hur det går till i områden där fundamentalister får råda. Ändå så görs knappt ett skit, utan man fegar ur. Eller som fastighetsbolaget i Stockholm svarade en kvinna som klagade över trakasserier: ”Du får ge dig till tåls, de ledsnar”.
Bilden ovan är slående för hur vänsterkvinnor hanterar situationen man böjer sig för seder och bruk, även om det sker i Sverige. Alliansen är inte ett skit bättre där görs inte mycket heller. Gudrun Schyman och hennes FI kniper totalt käft.

Sveriges förenade muslimer, SFM, lär ut att kvinnor inte får lämna hemmet, inte bära parfym, inte skoja och inte visa hud.

– Hon ska inte gå ut utan tillåtelse från sin man, säger föreläsaren sheikh Muhammad al-Shahrani.
Det skall till ett tv-program för att svenska politiker och myndigheter överhuvud taget skall reagera. Då kommer det lite plattityder ett tag sedan somnar man in igen. Det gäller både vänster och Allianspolitiker. Nu efter Kalla Fakta programmet kan man inte nog understryka hur allvarligt man ser på detta förfarande t.ex. där flickor får åka längs bak i bussen och andra förnedrande förfarande i religionens namn.
Men klart är man så underdåniga som bilden visar så kan vi väl inte begära någon bättring här hemma. När det uppmärksammas i media stönar man troskyldigast om hur hemskt det är. Men trots alla dessa år av varningar vad har hänt? Inte ett jävla smack.

Jag flydde från förtrycket sade en kvinna men fick se att det inte var bättre i Sverige.

Annonser

One thought on “En slående bild.

  1. Feminizterna och feminiztregeringen är inget annat än ett stort jävla skämt. Hela världen skrattar åt dessa idioter, men inte ens det har man förstånd att ta åt sig….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s