Tröttnat på politik?

Som om inte Almedalsveckan räckte, körde man igång med en politikerveckan i Järva, det är bara för mycket.
Så för min del lär det vare sig bli Järva-koll eller Almedals-koll. Tänker man efter så vad kommer ut egentligen? Vad säger att vi i framtiden om vi röstar på ett nuvarande Alliansparti att vi inte kommer att få sossepolitik genom kohandel och tvärtom om du röstar på de rödgröna!!
Batra(M) försöker mer och mer vara ett parti för de moderater som gått över till SD, undrar om det kommer att lyckas. Passa dig Batra du kanske kommer ut i kylan från övriga partier som SD.

Björklund försöker och yla högsT som flockledare för Liberalerna med en alfahona flåsande i nacken och Centerledaren flyger med på uppåtvindarna som media blåser för henne..

Finns inte risken att kvar står två partier SD och V som kan spela rollen som renodlade oppositionspartier som enda alternativen till att folk får mest valuta för det man röstar på!! Kan lova mycket populärt som de inte behöver ta ansvar för.

Vem behöver Järva och Almedalen annat än cateringfirmor och ”korridor-påverkare”.. Skall man lyssna och KANSKE få något matnyttigt KANSKE så börja någon månad eller så före valet nästa år..

Först måste man fundera på om det är mödan värt att rösta, men vill man värna om demokratin så bör man nog göra så. Men även om det du röstar på är med och bildar regering finns ingen garanti för att det blir den rådande politiken, ”vi nådde inte ända fram” lär väl användas efter nästa val också.

En sak är då säker, valet 2018 kan bli intressant, C och L kan vara som drivved, spreta åt annat håll än avsedd riktning. KD och MP får väl se om de fortfarande hänger på gärsgårn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s