Regeringskris?

Eller ett avslut i svenskt antiklimax? SD skall tydligen stödja Alliansen i ett misstroende emot tre ministrar och det kan sluta i att regeringen avgår..
Men frågan är vad vinner SD på det? Att man slipper en Socialdemokratisk regering man avskyr!! Men vad får man? En Centerledare som inte på några villkor vill ha med SD att göra likaså Liberalernas ledare. Blanda in SD och Alliansen spricker.
Vad åstadkommer SD då mer än kaos? Eller nöjer man sig att ha den rollen som Vänsterpartiet har nu? Grymta lite i bakgrunden och få igenom lite detaljer!!

Man får passa sig, folks tålamod är inte oändligt. Vilket gäller för alla parter i denna ”kris”. Men vi är inte där ännu regeringen har inte avgått och kanske inte gör det heller. Besked kommer väl under småtimmarna.
Spännande i alla fall att det händer något i den svenska politiken och vad som kommer ut av detta? Kan bli en salig soppa av olika ingredienser.

Man kan få en blocköverskridande regering också som gör att SD förlorar vågmästarrollen, men frågan är hur väljarna skulle reagera vid nästa val.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s