Morgonprogrammen!

Aftonbladet:

”Kritiken mot SVT:s nya morgonprogram har inte varit nådig.

Den gamla redaktionen har ersatts av nya stjärnor och nu får ”tyckarna” gå.

– Äntligen får jag sparken! Det var förbanne mig på tiden, säger Lasse Anrell, som suttit i programmets tyckar­paneler ”i evigheter” och tycker en nydaning är helt nödvändig.”

Även om det är nödvändigt med nya kvastar så vet i tusan om det blir bättre. På SVT och speciellt morgonprogrammen är man toppstyrda så in i bommen.

Janne Josefsson skrev irriterat ” Vi får ju jävla ordlistor från SVT-ledningen över vilka ord vi inte ska eller bör använda. Förort ska inte användas. Tiggare ska inte användas. Förort ska heta socioekonomiskt utsatt område. ”

Med denna toppstyrning så är det svårt att få till ett program på morgon-tv som kan engagera massan, möjligtvis irritera. Det var länge sedan jag kollade på ett morgon-tv program. Finns ju TV4 också visserligen men minst lika irriterande som dessa toppstyrda programledare på SVT är reklamen som kommer i tid och otid.

Jag kollar på nyheterna på morgonen sedan räcker det för dagen om inget speciellt händer, för de är i princip bara en upprepning för att inte tala om regionala nyheterna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s