Det bara rullar på

Knepiga beslut tas det lite varstans. I framtiden kommer lågprisflygbolaget Ryanairs kunder behöva betala om de vill få med sig en sedvanlig 10-kilosväska i handbagaget.  Det man förlorar på gungorna tar man igen på karusellen.

Och MP vill beskatta folk som handlar i de köpcentrum som ligger lite utanför centrum, egentligen inget undeligt att skriva om när man ser att det är MP som ligger bakom. Men någon i MP uppmanade folk att ta lådbil eller om det var paketcykel till dessa centrum. Det var väl på gränsen att vara för starkt även för MP och man stödde väl inte  den uppfattningen. Kan tänka mig att flera gräsrötter av  den mer flummiga sorten tänder på ”lådbilsförslaget”.

Och att media och stor del av svenska folket anammar att politiker nästan hysteriskt pratar om miljön (koldioxid) som om  Sverige  vore en storbov, när jag frågade Centern om de visste att  Sverige är nästan den minsta boven med ca 1,4 PROMILLE utsläpp av koldioxid i världen så försvarade de sig med at Sverige måste föregå med gott exempel, suck. Som om världen ett jävla skit brydde sig om Sverige i denna  fråga. Men så länge folk i Sverige är hysteriskt rädda för miljö-domedagen är man fångade i miljömupparnas och miljöforskarnas fälla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s