Om

Varning: Om du anser att invandrare är lyckliga i sin egen kultur och skall så förbli, kan denna blogg vara anstötlig, samt om du anser att islam som religion inte får kritiseras.

 

Andra ämnen än ovanstående förekommer som retar/roar min ringa person. Är dessutom politisk vilde och förbehåller mig rätten att kritisera vilken politisk konstellation som helst, eller enskilda partier och dess företrädare inom som utanför riksdagen. Tongången kan vara råare än i de korrekta bloggarna. OCH artiklarna skrivna av mig kan medvetet vara överdrivna för att reta/roa….
Om du har överseende med detta är allt väl, annars går du in på egen risk.Länkar som det hänvisas till på denna blogg står på sina egna ben och för sina åsikter. Personangrepp i inlägget publiceras inte.

Naturligtvis gäller samma regler här vid inlägg som hos de flesta andra bloggar. Då speciellt, det är inte tillåtet att uppmana till brott eller sprida någon annan persons uppmaning till brottsliga handlingar. Allt innehåll regleras av svensk lagstiftning.

Tar mig rätten att redigera eller refusera utan vidare information.
Inlägg som inte hör till ämnet kan tas bort, således också inlägg som endast innehåller länkar till reklam eller liknande. Bedömningen görs rent subjektivt. Nya gäster som skriver inlägg skall först godkännas av administratör.

OBS. Jag gör ingen kontroll av sanningshalten av de avsnitt jag citerar. Håll också koll på vilket datum inlägget är skrivet, det kan ha förändrats en hel del efter det datumet. De citat som görs av mig i bloggen behöver inte vara mina åsikter eller livsåskådning.
I de fall där kritik framförs så är de helt av subjektiv natur och följer således inget korrekt mönster, eller är vetenskapligt kontrollerade..

Uppgifterna i en artikel är aktuell när den skrivs, tillkommer ny fakta som är relevant eller om det som står är uppenbart felskrivet kan texten ändras eller tas bort utan att det meddelas.. Om det hänvisas till källor så är dessa bara delvis citerade och fritt subjektivt tolkade av mig.

VÄLKOMNA..


e-post