Islam über alles.

jihad2

Organisationen Islamiska konferensen (OIC) är en islamistiskt organisationen. Som består av 57 medlemsstater med muslimska majoritetsbefolkningen, OIC är den största islamiska organ i världen. Det är också den största internationella organisationen av något slag. Det motsvarar muslimer i hela Mellanöstern, Asien och Afrika.
Syftet med OIC är att främja islamiska värderingar, att förnya islam: s ledande roll i världen.
Sedan 1999 har OIC har drivit stegvis och strategiskt mot målet för internationellt förbud mot all kritik av islam, muslimer

Under 2005 OIC uppmanar FN: s kommission för mänskliga rättigheter (UNCHR ”) att anta en resolution kallad” kampen mot förtal av religioner. ”Även om titeln på den resolution avser religioner i allmänhet, är den text som det hänvisas till endast för islam specifikt. Man beklagade negativiteten mot islam i media och internet, för att hetsa till våld, diskriminering och intolerans mot islam.
OIC: s krav på förbud mot kränkande inlägg mot islamiska länder var inte ömsesidigt. Inga ansträngningar att tysta kritik mot judendom, kristendom, hinduism, Buddhism o.s.v. gjordes.

I OIC: s toppmöte 2006 i Mekka, antog en nolltoleranspolitik när det gäller förolämpningar till islam, och går så långt som till att inkludera ”fientliga blickar” i sin definition av Islamofobi beteendet. Det omedelbara målet för toppmötet var att få ”skydd” för islam i de europeiska parlamenten och FN, även rådet för ”mänskliga rättigheter”. Det föreslås också att skapa ett ”islamiska råd för de mänskliga rättigheterna” och en ”stadga för mänskliga rättigheter i islam.” Båda skulle baseras på sharia och står i strid med FN: s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna.

2007, generalsekreterare i OIC, Professor Ekmeleddin Ihsanoglu, en ”moderat” muslimska från Turkiet, använder den ”internationella dagen för tolerans” att hävda att yttrandefriheten är att besudla islam. Hon uppgav, ”muslimer runt om i världen är de första offren för intolerans.”

I mars 2008, OIC hölls ett två dagars toppmöte i Senegal, där det framlades en plan för att bekämpa islamofobi. Det skulle försvara sig mot alla former av yttrandefriheten som skulle kunna tolkas som kritik av islam, även mot karikatyrtecknare, filmproducenter, journalister, politiker eller regeringar.
Länder som redan regelbundet förneka religionsfrihet och yttrandefrihet för sina egna medborgare, krävde rättsliga åtgärder för att få sina förtryckande regler införda internationellt. ”Jag tycker inte att yttrandefriheten bör betyda frihet från hädelse” förklarade Abdoulaye Wade, Senegal: s ordförande och ordförande i OIC.

Det är ironiskt att länder som följer en tolkning av islam som inte tillåter religionsfrihet eller yttrandefrihet hemma, utnyttjar dessa friheter utomlands för att uppnå sina islamistiska mål. Genom att vrida på definition av frihet, yttrandefrihet och religionsfrihet för icke-muslimer, skall man kunna döma icke muslimer för trots mot islam. Medan muslimer skall kunna åberopa yttrandefrihet som grundläggande mänskliga rättigheter.

Fritt översatt från FrontPage Magazine.

En tanke på “Islam über alles.

Lämna en kommentar