Är botten nådd?

S fortsätter sin nedgång i United Minds senaste mätning och är nere på 23,6%. Tror man är så inställd på detta inom S att man inte längre reagerar. Man skall antagligen nu efter Juholts återhämningsvecka gå på offensiven. Där får det troligtvis bära eller brista, men man är nog övertygade om att dessa historiskt låga siffror inte gäller för S. Att ett förut statsbärande parti är på väg att bli ett i mängden kan ”naturligtvis” inte vara sant.
Utan det är vi som skall lära oss att S är störst och bäst i alla lägen, dessa mätningar visar bara hur okunniga folk är om socialdemokratins storhet. Den som ändå kunde se framåt till 14 september 2014.

Men logiskt sett så bör nog botten vara nådd nu, annars skulle det vara otroligt sensationellt att ett >40% parti förlorar mer än halva väljarkåren.

Vänterpartister har på senare tid varit euforiska över sin nya ”manliga” ledare, men faktiskt så verkar det som om SD klår dem en aning vad gäller sympatisörer. Börjar sedan S att vinna tillbaka sympatisörer så kanske V kommer i samma sits som KD.

SVD.

Lämna en kommentar