Polis och militär krackelerar!

Svensk polisledning och militär har saker gemensamt och det är att huvudet har trillat av sitt ordinarie fäste och ramlat ner. Först har vi det otroliga att en polis i framtiden inte skall få arbeta som polis efter kunskaper(som att kunna svenska t.ex) utan man skall få jobb som är anpassade efter etnicitet.
Om en kvinna har sämre fysiska förutsättningar för polisjobbet så skall man fan inte kräva mer av männen. Kanske något för idrottsvärlden att ta efter, männen får inte prestera bättre än kvinnan.

Militären vill inte vara sämre att försämra vår förmåga. Om polisen vill att en halal-slaktare skall kunna utföra polisarbete så vill militären att anställda skall läggas ut på internet. Är det inte politiker som skrotar vårt försvar så gör militären själva det enklare för utomstående att kartlägga försvaret.

I samband med att all personals utbildning och kompetens läggs in i systemet kommer i klartext hela Försvarsmakten att finnas på internet. Alla personuppgifter, placeringar, kunskaper och så vidare, säger en officer till Dagens Nyheter. Passa er militärer, snart behöver man inte vara svensk medborgare för att handha militära hemligheter.

Är inte svenska myndigheter fantastiska? Man bygger upp organisationer efter många års erfarenheter och sedan sitter det snillen som får för sig att sluta och tänka på vårt lands bästa. Politisk korrekthet och pengar styr deras handlande, säkerhet för folk och land och praktiskt kunnande får helt stå tillbaka.

På det kommer att vi medborgare får på oss en massa ”kontrollagar” så vi till slut sitter i en rävsax och ännu mer än nu får lära oss att det staten gör är alltid rätt. Svensken accepterar det mesta, bara vi får gnälla lite i bloggar och media.

Lämna en kommentar