Camilla Henemarks kända sexpartners.

I sina memoarer namnger Camilla Henemark flera kända sexpartners. Hon påstår bland annat att hon haft en trekantsorgie med före detta kända idrottsmän och andra.

– Det är fler som kommer att pusta ut över att de inte är med, säger Henemark. Och jag måste tyvärr erkänna att jag har inte varit där och plockat druvor, tyvärr.

En som nekar är Frank Andersson, att han och Henemark skulle haft sex vid inspelingen av fångarna på fortet. Med vid den inspelningen i Frank Anderssons lag var även Siw Malmqvist, Lasse Brandeby och Johannes Brost.
Förstår inte att de flesta inblandade tycks förneka att de ”kämpat” med Henemark, inte fan skulle jag förneka, även om det inte var sant. Men klart var man gift eller hade tjej under tiden så var det inte så bra. Lekt i sänghalmen med Henemark är väl ingen nackdel, eller är det nymoralismen som sätter åt?

Läs gärna om mer pökande på…Kändis-Pök.

Hon är smart damen. Kärleksaffär under ishockey VM. Kungaffären och nu en bok. För två år sedan var hon en bortglömd föredetting. Sedan kom ”Den motvillige monarken”.
Nu vill alla ha en bit av Camilla Henemark, gäst hos Skavlan t.ex. Kanske hon är i slagläge för nästa affär?
Och nästa affär blev en kvinna. När detta uppdateras 2012-11-24 meddelas det att hon förlovat sig med Amanda. När kommer nästa slagläge tro? 🙂
Det kom nu i augusti 2013 då det officiellt meddelades att nu är även denna ”saga” över.. Då väntar vi på vad nästa kapitel har för innehåll. Ingen skugga skall falla på Camilla.

Lämna en kommentar