Reva-projektet.

det så kallade Reva-projektet som skapat starka protester under den senaste veckan. Starka protester kallar media det och det är ju en tolkningsfråga.
GP skriver drastiskt: ”-Cirka 200 personer samlades till demonstrationen under parollerna Stoppa rasismen nu, Stoppa kriminaliseringen av flyktingar, Mot avvisningarna, förasylrätten och Ge flyktingarna amnesti nu. Talkörerna i den bitande vinden krävde Krossa Reva, Riv Reva.”
Troligtvis samma 200 som skulle stå vid vilken demonstration som helst där de anser att allt som rör invandring förutom bidrag till dem är av ondo. Helst ett frikort för invandrare över hela fältet för det är ju samhällets fel. 200 demonstranter är det starka protester?. Undra hur många procent av svenska folket som anser att de som olagligt befinner sig här inte skall kunna utvisas.
Polisen gör vad de är satta att göra och ingen vare sig invandrare eller svensk skall undgå vad som ålagts dem enligt domstol eller även av Migrationsverket. Men några perukstockar har inte fattat det.

En tanke på “Reva-projektet.

  1. Land ska med lag byggas..
    Stiftade lagar skall följas, oberoende av vad ylande media tycker..
    Är det fel på lagarna ska de ändras.

Lämna en kommentar