Nu börjar liken i garderoben

att så smått trilla fram. Att Mehmet Kaplan utnämndes till ny bostads- och stadsutvecklingsminister är så otroligt dåligt planerat att man undrar i vilket syfte det skedde.

Bloggen uppdateras kontinuerligt när någon ny skadeglädje uppdagas…

Så vi börjar med Mehmet Kaplan.. Han bjöd in en (ö)känd antisemit, Yvonne Ridley, till Sveriges riksdag..
Det skedde på en konferens 21 november 2011… Hon är medlem i engelska Respect Party vilket är ett parti som har fört samman radikal internationell socialism och islamistisk ideologi, ett exempel på den alltmer vanliga alliansen mellan vänstern och islamismen… 2011 gjorde Ridley en exklusiv intervju med änkan till självmordsbombaren i Stockholm city 2010 enligt Ulf Öferberg… Kaplan anklagas för att vara en islamist med dold agenda av Nalin Pekgul.. Nu i dagarna med dramat i Frankrike, även om att Mehmet Kaplan med all säkerhet inte stödjer terroristerna så ger hans ”gäster” dåliga vibbar..

Vidare skriver Öfverberg. ”Hade dessa misstag handlat om en Sverigedemokrat hade med all sannolikhet, och det med rätta, avgångskraven rests och medierna hade kartlagt förbindelserna mellan politikern och de extrema organisationerna. Men gör något detta från vänstern är toleransen högre. Det säger en hel del om vår debatt.”….. Mehmet Kaplan blev minister..

Mehmet Kaplan jämförde svenska jihadister som reser till Syrien med frivilliga som åkte till Finland för att strida i vinterkriget mot Sovjetunionen 1939-1940. Var med i Ship to Gaza. Hur många lik behöver ni för att fatta. Vilket stönade det var över en moderat som inte betalade tv-licens. Maria Borelius (M), handelsminister. Hade svart arbetskraft i hemmet och hade inte betalat TV-licens. Tvingades avgå.
Cecilia Stegö Chiló (M), kulturminister. Hade inte betalat TV-licens, avgick.

Men dagens ministrar då..
Sveriges nytillträdda klimat- och miljöminister Åsa Romson har använt en förbjuden giftfärg för att bottenmåla sin husbåt, rapporterar Expressen. Nu ber hon om ursäkt… Blev minister!

Ardalan Shekarabi (S) – civilminister. Tvingades avgå som SSU-ordförande efter trixade med pengar och medlemslistor. Och Han redovisade felaktiga siffror efter en bostadsförsäljning – och fått backning från Skatteverket… Blev minister!

Alice Bah Kuhnke (MP) är visserligen kanske inget lik i garderoben, ännu.
Men hon kan bli lika besvärande som dessa.. Hennes framträdande på SR radio P1 morgonprogram lämnade mycket kvar att önska..

Ett lik till och det är på riktigt… MP topptjänsteman på riksdagskansliet har en dom för narkotikasmuggling.. Och skulder hos kronofogden på över 188 000 kronor – varje månad har kronofogden gjort en utmätning på 10 000 kronor från tjänstemannens lön från Miljöpartiet. Samt att SÄPO har haft synpunkter på anställningen.. Vilket gjorde att han fick ett annat jobb efter två dagar som anställd på kansliet.

Uppdaterat 11-nov-2014.
Ajaj det verkar som om Mehmet Kaplan har mer lik att plocka fram.. Han undertecknade att Husbymoskéns konto skulle tömmas på sina tillgångar.
Hundratals medlemmar kräver svar från ministern om vart 1,3 miljoner kronor försvunnit.

– Vi vill fråga vart pengarna har flyttats och varför, säger Imad Anwar och Ridha Zaafrani från Husbymoskéns styrelse.. Orkar inte ta med ursäkterna dem får ni läsa här. Fridolin stödjer honom naturligtvis fullt ut, fattas bara han är ju en miljöpartist…

18-nov 2014.
Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) har haft en tuff start med kritiken om stugorna utan bygglov.
Det avslöjades att Sven-Erik Bucht byggt fyra stugor utan bygglov utanför Haparanda.. Bucht hävdade att stugorna var byggda på 70- och 80-talen och att bygglov inte krävts. Men flygfoton visar att stugorna uppförts under 1990-talet.. Svartbygge och lögn.. Blev minister.

Nära år 2015..

Magdalena Andersson har väl inte rosat den Socialdemokratiska marknaden sådär mycket i början. Retade upp Alliansen med ”tomma lador” och fick bytas ut under den underliga decemberuppgörelsen mellan två konkurrerande block eftersom hon låste upp hela skiten med att begära att den rödgröna budgeten skall gälla från och med januari 2015. Hon är väl ännu inget lik i garderoben men nog har hon bleknat betydligt och passar väl knappast längre i finrummet.. Upp till fd finansminister Borgs plats har hon inte nått på långa vägar… Hela decemberuppgörelsen borde förpassas till liken i garderoben…

En tanke på “Nu börjar liken i garderoben

  1. Alla har vi haft någon dålig period i våra liv och det gäller även för politiker, då de inte är några övermänniskor.. Men skall man representera en regering ställs det lite extra krav och speciellt när man står MP nära som i tid och otid anmäler andra för olämpligt uppförande.
    Då ser man med viss skadeglädje på när liken börjar ramla ut… Miljöpartiets språkrör Åsa Romson och Gustav Fridolin har vetat om att topptjänstemannen på riksdagskansliet har dömts för narkotikasmuggling. Och naturligtvis låter det annorlunda när det är folk från de egna leden.

    – Jag har fullt förtroende för chefen för vårt samordningskansli som ansvarar för våra rekryteringar och för regeringskansliets rutiner för säkerhetsklassning av alla medarbetare säger Fridolin utslätande…

    – Han hade informerat om sitt brott, det är sonat och har redan tidigare varit omskrivet i media i samband med att dom föll och då är det enligt MP:s självgoda mönster överstökat, eller? Behöver man undra om hur skällan hade skallrat om det hade varit någon från ett visst annat parti?

Lämna en kommentar