Sverige har tabubelagd invandringsdebatt

GP skriver: ”Sverige är det land som haft flest högerextrema mordhändelser per invånare i hela Västeuropa under de senaste 25 åren. Detta enligt en ny studie av två norska forskare.

De norska forskarna tror att de höga siffrorna för Sverige beror på kombinationen av en rekordhög invandring, en tabubelagd invandringsdebatt och Nordens starkaste högerextrema rörelse.”

Detta är en klar syn som svenska politiker och många i media inte begriper ett dyft av.
Där är allt skimrande gott med invandring och kritik av densamma är främlingsfientlig, om de vill vara snälla mot den som kritiserar.. Rasist, fascist är bra tillhyggen även från vår statsminister. Och inte är invandringen dyr heller om man ser hundra år framåt.

Media och politiker är snabba att analysera när något negativt sker när t.ex. muslimer inblandade, då kollas genast vad som kan vara samhällets fel.

Nu med lägret i Malmö som töms snyftar media för fullt, man har hittat en gravid kvinna, ojoj. Vad fan gör hon där? Håll henne utanför lägret då.

Är det undra på att det i detta genomgoda klimat från media och politiker och dess totalitära demokrati kommer fram de som likt vänsterfanatiker är beredda att ta det ett steg längre.
Här hemma utesluter man parti som är kritiskt och kända människor som är kritiska får löpa gatlopp i media om de råkar ha en syn som inte den totalitära demokratin gillar.

Schyffert och de andra goda kulturpersonligheterna är mallen för det enda riktigt ”goda” Sverige.

GP: ”Forskarna som jobbar vid Forsvarets forskningsinstitutt i Norge, skriver att en inkluderande invandringsdebatt blir allt viktigare för att hantera de spänningar som uppstår i kölvattnet av den pågående asylinvandringen som spränger alla tidigare gränser.”

Tror någon att det sker i Sverige? Knappast. Att kritiker får samma tid och att SD får vara med i invandringsfrågors beslut, icke. Så man fortsätter och göder denna sortens extremism.

Lämna en kommentar